Om os

Mini Art Copenhagen ønsker at være et kreativt og inspirerende univers, , hvor nordisk stil og kvalitet er i højsædet. Derfor har vi håndplukket de fineste mærker til jer fra alle verdens hjørner.
Vi går efter, at vores udvalg af interiør skal minde mest af alt om husets øvrige rum, men absolut i børnehøjde, derfor holder vi os til stilrent design til børnenes værelser, som giver en eksklusiv og legende fornemmelse.

Hos Mini Art Cph bruger vi rigtig meget tid på at finde nye produkter og mærker, som vi synes rammer vores univers. Vi er altid på udkig efter nye brands, både up-coming, men også de allerede veletablerede. Vi er stolte af at være alene på mange af mærkerne i Danmark. Vi var bl.a. de første, der introducerede Cotton&Sweets, Misioo m. fl. på det danske marked. Og det vil vi fortsætte med!

 

Ansigter bag Mini Art Cph

 

Mit navn er Xenia og det er mig, I får fat på, hvis I sender en mail, kontakter os på Facebook/Instagram eller giver et kald. Og det er også mig, der står for al indkøb. Jeg er gift med min skønne mand, Arman, som primært står for økonomidelen, lagerstyring og markedsføring.

Vi er forældre til den skønneste dreng Arthur fra 2016 og det er allermest til hans ære, at idéen til Mini Art Cph opstod. Navnet Mini Art Cph blev også inspireret af ham.

 

Vi håber, at I vil finde vores univers spændende og inspirerende, og hold jer aldrig tilbage fra at kontakte os ved spørgsmål, tvivl eller andet. 

Hvis du har ønsker eller har ideer til brands, du synes, vi mangler, er du velkommen til at sende os en mail.

 

Rigtig hjertelig velkommen hos Miniartcph.dk

 

Kærlige hilsner

Team MiniArtCph

 

Trustpilot