Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger


Mini Art Cph ApS
Rundforbiparken 8C, 1.tv

2850 Nærum

Danmark

 

CVR-nr. 38156063

E-mail: info@miniartcph.dk
Tlf. +45 50151548

 

 

 

MiniArtCph.dk tilbyder online handel via webshoppen www.MiniArtCph.dk. Vi modtager bestillinger direkte via webshoppens betalingssystem.

 

 

Ved onlinehandel hos MiniArtCph.dk er det en betingelse, at du som bruger  accepterer vores handelsbetingelser. Herefter er både Mini Art Cph og du som kunde, bundet af disse betingelser. Betingelserne er i fuld overensstemmelse med dansk lovgivning for internethandel.

 

Ved online handel hos Mini Art Cph accepterer du automatisk følgende betingelser:


Betaling

 

 

Betalinger for ordre lagt på www.miniartcph.dk sker via en sikker forbindelse der varetages af ePay efter aftale med www.miniartcph.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

 

Hos MiniArtCph.dk kan du betale med:

Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Maestro
MasterCard

EAN faktura (kun til offentlige institutioner)

  (Køb nu - betal senere eller Del din betaling op)

Kontooverførsel

Vi tager ikke kortgebyr.

Alle priser på www.miniartcph.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. 

 

Levering

Hos MiniArtCph.dk sender vi dine varer samme dag eller den kommende. Bemærk dog, at der i enkelte tilfælde er forsinkelser hos leverandører eller at der under udsalg/fødselsdag, kan forekomme længere leveringstid. 

Ved bestillingsvarer, som ikke er på lager, kan leveringstiden tage op til 4 uger. Leveringstiden vil altid fremgå under hver enkelte vare samt af ordrebekrætelsen.
Vær opmærksom på, at pakker,  sendt fra udlandet, bliver i de fleste tilfælde leveret til private adresser  i Danmark af Postnord/GLS og ikke til den ønskede pakkeshop. 

 

Vi sender bestillingerne med Postnor, GLS, FedEx eller DHL, afhængig af det valgte produkt. Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem til dig.

 

Vores normale leveringstid i Danmark fra bestilling til levering er 1- 3 hverdage (man-fre). Leveringstiden til andre lande er 7-21 hverdage, afhængig af det købte produkt. Når din bestilling er behandlet og forlader vores lager, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS, PostNord eller DHL.

 

Del-levering: For at du kan modtage dine varer så hurtigt som muligt, kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. Efter du har foretaget din bestilling, får du en ordrebekræftelse per e-mail. Når dine pakker forlader vores lager, får du en separat e-mail med et link til et trackingnummer for hver enkelt pakke. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på info@miniartcph.dk for yderligere information.

 

Fragtpriser 

GLS Fragtpriser, som er angivet på siden, gælder til alle destinationer i Danmark.

 

Forsendelse i Danmark:

GLS Pakkeshop:

39.00 DKK ved køb under 999.00 DKK inkl. moms (pakker under 5 kg)

59.00 DKK ved køb under 999.00 DKK inkl. moms for pakker over 5 kg, dog max 20 kg
Gratis ved køb over 999.00 DKK inkl. moms ved levering til GLS Pakkeshop 

 

Bemærk, at gratis fragt ikke gælder ved ekstra store pakker med møbler ( børnesofaer, elbiler, kitchen helper, skum legesæt m.fl) og bliver pålagt et fragtgebyr, da fragtfirmaerne ikke leverer så store pakker til pakkeshops. Derfor er det kun muligt at vælge privat levering til døren. 

 

GLS Privat:

60.00 DKK inkl moms for varer under 5 kg

79.00 DKK inkl moms for varer over 5 kg

GLS Erhverv:

50.00 DKK inkl moms for varer under 5 kg

59.00 DKK inkl moms for varer over 5 kg

PostNord palletransport:

350.00 - 619.00 DKK inkl. moms for alle varer over 20 kg leveret til privatadresse, afhængig af postnummeret. 

 

DHL

Gælder leveringing af enkelte varer på shoppen. 

Gratis ved køb over 999.00 DKK inkl. moms

 

Forsendelse til andre lande:

 

GLS Privat:

Sverige: 249 DKK ved alle køb inkl moms (gælder alle varer)

 

Norge:

- 395 DKK ved alle køb for pakker op til 5 kg

- 560 DKK for pakker op til 10 kg

- 890 DKK for pakker op til 15 kg

 

Tyskland: 189 DKK ved alle køb inkl moms

 

Vi sender til de fleste lande, skriv til os på info@miniartcph.dk så tjekker vi prisen.

Fortrydelsesret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.
 
Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til info@miniartcph.dk eller via fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Nægter du modtagelse på en pakke fratrækkes DKK 59,- til at dække omkostningerne for returnering.

 

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du udfylde retursedlen, som er at finde i din pakke og vedlægge den sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere.

 

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afhentes inden for 10 dage (7 dage i juleperioden) i  pakkeshoppen, sendes automatisk retur til Mini Art Cph ApS.

At lade pakken gå uafhentet retur betragtes IKKE som en fortrydelse af købet, førend kunden har kontaktet Mini Art Cph ApS pr. mail. I tilfældelse af fortrydelse af købet afholdes udgifter til returnering af uafhentede pakker af kunden (gældende fragtsats,til pakkeshop 39 kr.). Ønsker du varen fremsendt på ny koster det gældende fragtsats.Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer, såsom børnemøbler, der vejer over 20 kg, trampoliner, sandkasser, mm.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 349 - 619 DKK, afhængig af pakkens vægt, størrelse samt postnummer.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

Af sikkerhedsmæssige årsager bliver tilbagebetalingen kun sendt til samme kort/konto, som den oprindelige betaling blev sendt fra. Ved eventuel tilbagebetaling af køb via kreditkort, krediteres dit kort automatisk via vores system ved hjælp af et unikt referencenummer, som identificerer transaktionen.

 


Varen skal sendes til:

 

Mini Art Cph ApS

Hørkær 2C

2730 Herlev

Danmark

 

 

Annullering af ordre

Det er muligt at annullere ordren, hvis den ikke allerede er blevet afsendt. Ved forubestillinger er det muligt at annullere købet i løbet af de første 48 timer, da den tit bliver sendt direkte fra producenten. Det er dog muligt at gøre brug af 14-dages fortrydelsesretten og returnere varen til os efter modtagelsen på kundens egen regning.

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder, gældende fra den dag, du modtager varen. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller alminderligt slid. Købeloven indeholder endvidere en Formodningsregel, som gælder de første 6 måneder efter købet. Det betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning om, at varen var defekt fra start. 

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi sender en forudbetalt returlabel, så du kan sende varen retur til os.
 

Varen sendes til:

 

Mini Art Cph ApS

Hørkær 2C

2730 Herlev

Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

 

 

Udsolgte varer
Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@miniartcph.dk

Hvis en eller flere varer i en ordre er udsolgt, bliver hele ordren sendt samlet, når alle varer er på lager.

 

 

 

 

Forbehold for varegengivelse 
Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert produkt.

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Mini Art Cph IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på miniartcph.dk er Mini Art Cph IVS.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@miniartcph.dk

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@miniartcph.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

 

Til:

Mini Art Cph ApS

Hørkær 2C

2730 Herlev

Danmark

E-mail: info@miniartcph.dk

 

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min købsaftale om følgende varer ( skriv varens navn, antal samt varenummer, hvis den fremgår af ordrebekræftelsen).

 

 

Ordrenummer: ____________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Købers navn: ___________________________________________________________________________

 

Købers adresse:  ________________________________________________________________________

 

Køberens underskrift: _________________________________________      Dato: ____________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23.06.2019

 

Trustpilot