Retur

Sådan sender du retur til MiniArtCph.dk

 

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til info@miniartcph.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægter du modtagelse på en pakke fratrækkes DKK 59,- til at dække omkostningerne for returnering.

 

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du vedlægge den faktura, som du modtog med varerne, sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.

 

Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

 

 

 

 

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Af sikkerhedsmæssige årsager bliver tilbagebetalingen kun sendt til samme kort/konto, som den oprindelige betaling blev sendt fra. Ved eventuel tilbagebetaling af køb via kreditkort, krediteres dit kort automatisk via vores system ved hjælp af et unikt referencenummer, som identificerer transaktionen.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

 

Forsendelsesomkostninger bliver ikke refunderet ved brug af fortrydelsesretten, kun ved reklamationer.


Ombytning

Hvis du ønsker ombytte, bedes du lægge en ny ordre, da det både er hurtigere og sikrere for dig.

 

Find returformularen her

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Mini Art Cph ApS

Hørkær 2C

2730 Herlev

Danmark

 

 

 

Trustpilot