Lillagunga - utrolig flotte gynger og gymnastikringe

oprettet d. under Inspiration til børneværelset, Legetid

Lillagunga - utrolig flotte gynger og gymnastikringe

Lillagunga - utrolig flotte gynger og gymnastikringe

Det finske mærke Lillagunga bugner på vores hylder med en masse farverige og flotte gynger og gymnastikringe.

Flyt legepladsen indendørs og placer gyngen i dit hjem for at holde dine børn aktive hele året rundt.

Gyngning er en af de bedste måder at styrke børns labyrintsans, som stimulerer barnets koncentration, balance og evne til indlæring. Samtidig elsker børnene at flyve gennem luften på en gynge.

Lillagunga Toddler

 


Lillagunga Toddler er en funktionel, sjov og stilfuld babygynge til det yngste familiemedlem. Den er designet til børn mellem tre måneder og tre år. Det håndlavede dobbeltfoldede lædersæde er smukt kombinerer med trærammen i eg. Lillagunga Toddler er sikker og bygget til at holde, underholde dit barn og samtidig til at pynte dit hjem.

 

Lillagunga classic

 

 

Lillagunga Classic børnegynge er det første medlem af Lillagunga swing familien, en genopfundet version af den klassiske trægynge. Gyngen er et sikkert, holdbart og stilfuldt produkt til både indendørs og udendørs brug. Takket være den patenterede mekanisme til justering af sædets højde er gyngen både sikker og nem at bruge. Ligesom alle Lillagunga-produkter kommer gyngen til at være monteret og klar til brug.

Gyngen findes i oliebehandlet eg samt hvidmalet og med hele 8 forskellige farver reb at vælge imellem, kan I finde lige den farve, som passer til rummet eller måske barnets yndligsfarve?

 

 

Lillagunga gymnastikringe

Ved leg med gymnastikringe eller rommerringe, som de også kaldes, styrkes bl.a. børns fysik, da man bruger rigtig mange forskellige stabiliserende muskler for at holde balancen, da ringene svinger både frem og tilbage samt fra side til side.

 

Lillagunga gymnastikringe er designet til børn fra 3 år og helt op til voksne. Hver ring er samlet af tre omhyggeligt udformede træelementer og designet til at passe perfekt til din hånds form.

Alle Lillagungas produkter er designet og produceret i Finland. 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot